Duorolgordijnen kunnen tot 320 cm breed

Een duo rolgordijn beperkt in breedte?  Eindelijk goed nieuws.

Sinds de introductie van het duo rolgordijn een jaar of 12 geleden is er erg veel aan dit type raamdecoratie of rolgordijn veranderd.  De eerste types hadden een maximale breedte van 220 cm.  Nu in 2018 komen er al stoffen tot 320 cm breed.  Dit is echter nog geen regel, maar eerder een uitzondering.  Om een dergelijke breedte in duo rolgordijn stof te kunnen weven van goede kwaliteit heeft de wever nieuwe machines moeten inkopen die dit aankunnen. De stroken in het stof moeten namelijk recht zijn en blijven tijdens het verdere finish proces.  Het klinkt allemaal erg technisch en ik zal hier ook niet verder over schrijven. We gaan het hebben nieuwtjes die op 320 cm breed in aantocht zijn.

Duo rolgordijnen met houtstructuren in vintage stijl

Evenals bijvoorbeeld houten jaloezieën een beperking in de breedte hebben  geldt dit dus bij een duo rolgordijn ook.  Nieuw zijn duo rolgordijnen met hout structuren. Deze bestaan in diverse tinten, zelfs met vleugjes groen en blauw. Je past het gordijn dus in no time aan bij je vintage stijl inrichting. En dat dan ook nog eens tot 320 cm breed. Het transparante gaas is mooi zacht mee gekleurd zodat het geheel heel rustig over komt.  De hardware om het gordijn bestaat uit klassiekere ronde cassettes of juist een strakke rechthoek cassette. Je kan het gordijn zo goed mogelijk aanpassen aan jouw stijl. Om een dergelijke breedte goed te laten functioneren is een dikkere rol buis noodzakelijk om het gordijn strak te kunnen laten hangen. Ook wordt het voorzien van een zwaardere bediening zodat je het gordijn soepel en licht kunt bedienen.

Overige duorolgordijn structuren

Naast de hout look structuren zijn er ook uni stoffen en nog enkele verrassende combinaties op komst. Ook deze duo rolgordijnen kunnen tot 320 cm breed. Ben je al langer op zoek naar een breed duo rolgordijn, neem dan eens een kijkje bij deze fabrikant van duo rolgordijnen.